Απείθαρχος Strike’s back!

 Σε  ένα πολύ, πολύ κοντινό σύμπαν, μετά από αγωνιστική απραξία, έλαβε χώρα το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας. Αυτή την φορά αντίπαλος ήταν η Βαγγελίτσα Κουσιάντζα. Όπως ήταν λογικο δεν χάσαμε την ευκαιρία να καλέσουμε τα παιδιά της Καρδίτσας, στα πλαίσια της προετοιμασίας και να τους δείξουμε από κοντά τα παλτά μας, που λόγω υγρασίας και βροχών, τα κρατάμε όλες τις εποχές.

Το παιχνίδι, για τα δεδομένα μας ξεκίνησε στην ώρα του και από πολύ νωρίς η κερκίδα έδωσε τον παλμό. Το ματς ξεκίνησε ( χωρίς επόπτες και γραμμές, όπως μας αρέσει) με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Υπήρξαν διαστήματα με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και μεθυστικές ( ίσως και μεθυσμένες) εμπνεύσεις. Σε αυτό το σημείο να ξαναμεταφέρουμε τα περαστικά μας στο στοπερ της Βαγγελίτσας, οπού στο δεύτερο ημίχρονο, σε ανύποπτη φάση τραυματίστηκε στον ώμο. Το παιχνίδι έληξε με νικητή αποκλειστικά και μόνο το αυτοοργανωμένο ποδόσφαιρο και βρήκε οπαδούς και παίχτες ένα κουβάρι ανάμεσα σε μπύρες και σουβλάκια.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Λάζος, Βόλος, Τίτος, Φι, Γουλφ, Θεοτοκάτος, Βαντς, Φυσαλίδας, Τζίμπα, Σπάρκ, Πεταλούδας. Επίσης αγωνίστηκαν : Λεώ, Τίγρης/Κούκα, Ο τερματοφύλακας της Καρδίας  μας, Μπιλάκος.

Υ,Γ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ…

Υ.Γ  ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s