Κελαηδήστε ωραία μου κοράκια….

Ξημερώματα Δεκέμβρη, ημέρα Κυριακή, το ξυπνητήρι χτυπάει στις 06:45 καθώς τα αγωνιστικότατα κοράκια του Απείθαρχου καλούνται να ανταπεξέλθουν σε πρωινή δοκιμασία. Το ημερολόγιο γράφει Απείθαρχος vs Φ.Ε. Ιωαννίνων στις 9:00 στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. . Κόντρα στην αναμενόμενη αργοπορία και παρά την ζέστη που πρόσφεραν τα παπλώματα, η ομάδα καταφθάνει ετοιμοπόλεμη στο κλειστό. Διαιτητές χασμουριούνται. Γήπεδο κρύο. Αντίπαλη ομάδα πουθενά. Κερκίδα στα κρεβάτια της. Σπυριδούλα απούσα. Δυο δελτία-‘το πήραμε σερί’ ψάχνουν μπύρες στα αποδυτήρια.

Φοράμε τα κοκκινόμαυρα, ξεκινάμε ζέσταμα και ότι ήθελε προκύψει. Το πρώτο σετ ξεκινάει με λίγους πιστούς στην κερκίδα και την ομάδα σε καλή διάθεση. Η Φ.Ε.Ι. παίρνει το προβάδισμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προβάλαμε αντίσταση. Λίγο τα χαμένα σερβις, λίγο η υποτονική επίθεση, το σετ καταλήγει  17-25 υπέρ της Φ.Ε.Ι. .

Διάλειμμα για ανασυγκρότηση. Ο πάγκος δίνει συμβουλές, βγαίνει νέα εξάδα και ενθαρρύνεται από το (14χρονο) μελλοντικό δελτίο του Απείθαρχου.  Μπαίνουμε στο γήπεδο κερδίζοντας ένα μικρό προβάδισμα και με ανανεωμένη διάθεση, η οποία όμως από ότι φάνηκε  δεν ήταν αρκετή για να μας χαρίσει το σετ. Τα λάθη από τη μεριά μας συνεχίστηκαν και η κάλυψη/άμυνα της αντίπαλης ομάδας  φάνηκε ιδιαίτερα δυνατή! Το σετ λήγει 13-25 υπέρ της Φ.Ε.Ι. .

Ξανά διάλειμμα για ανασυγκρότηση. Ξανά διαφορετική εξάδα, ξανά συμβουλές για να ανέβει η ψυχολογία και η συγκέντρωση. Δεν θέλουμε να φανούμε γραφικοί, αλλά σίγουρα τα πρωινά ματς δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Απεγνωσμένες προσπάθειες για νωχελικές επιθέσεις, ελάχιστες από τις οποίες ήταν δυνατές. ‘’μα καλά, πως το βγάζει αυτόόόό…’’ λόγια ενός από τα αστέρια τα επίθεσης έπειτα από ‘’έμπειρο’’ κάρφωμα στα 3 μέτρα και αφού  παίχτρια της αντίπαλης ομάδας έβγαλε  την άμυνα… μην πολυλογούμε, ο αγώνας κλείνει με ένα πολύ μέτριο σετ για τις δυνατότητες τις ομάδας μας. 10-25 δείχνει ο πίνακας.

Δεν θα λέγαμε οτι μείναμε ευχαριστημένες από την απόδοσή μας, παρόλα αυτά μπορούμε να βρούμε αρκετά στοιχεία που θα μας δικαιολογούσαν. Το σίγουρο ενθαρρυντικό είναι πως η απαίτηση για ανταμοιβή των κόπων μας γίνεται εντονότερη ,  η εμπειρία μας μεγαλώνει και έρχεται βραδινό ματσάκι!!

Πώς να το κάνουμε, λειτουργούμε καλύτερα το βράδυ…

Έτσι για τα τυπικά, την κορακίσια φανέλα βόλλευ φόρεσαν: έξαψη, σάικοκίλλερ, αμερικάνα, floor, el (v)aso, η μις first year, δραμα, συριανό λουκουμάκι, νατ, τραιανοςδελλας καθώς και ο ΜπούκουΓενικόςΓραμματέας

Υ.Γ.1 Είμαστε ‘’ η πιο αθλητική ομάδα της πόλης’’.
Υ.Γ.2  η κερκίδα στην πραγματικότητα αποτελούνταν από την μεθυσμένη πάσα και την δεθαπαιξωποτεστοναπειθαρχο, που έδωσαν τα ρέστα τους.   Κατεβείτε κάτω να παίξετε ρεεεε.15423758_1829380910635128_1584109874_n 15555898_1829381017301784_752509471_n 15556120_1829380927301793_425593106_n

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s